Teretni Program

Profesionalni prevoznici su uvek pod velikim vremenskim pritiskom i kada se desi nepredviđeno, potreban im je pouzdan partner u rešavanju problema. Raspolažemo kvalitetnom mrežom partnera opremljenih specijalizovanom opremom za izvlačenje i manipulisanje teretnim vozilima. Najbrže možemo da reagujemo prilikom zamene pneumatika. Pokrivenost teritorije je takva da odgovaramo na poziv u okviru svetskih standarda.

Naš teretni program pokriva širok spektar usluga:

Tehnička Asistencija

Naša mreža saradnika je izabrana zbog kvaliteta usluga i efikasnosti. Naši saradnici su profesionalci koji su obavezni da reaguju za najviše 45 minuta od prijema poziva, i koji su na raspolaganju 24h, 7 dana u nedelji tokom cele godine. Od samog početka, Balkanwide Assistance je umeo da sasluša svoje klijente i da zadovolji njihove zahteve.

Naša tehnička asistencija pokriva širok spektar usluga:

Medicinska asistencija

U slučaju bolesti ili nezgode, naročito u oblasti medicinske asistencije, klijentima, osiguranicima i njihovim porodicama je potreban osećaj sigurnosti. 24/7, 7/7 i 365 dana u godini, naš medicinski tim predvođen doktorom osigurava sve potrebe naših klijenata. U najkraćem mogućem roku nudimo najbolje rešenje. Balkanwide Assistance zaključio je sporazume sa javnim bolnicama, a takođe ima i potpisane ugovore sa velikim brojem privatnih medicinskih ustanova. Pacijentima pružamo odgovarajuću asistenciju gde god se oni nalazili.

Naša medicinska asistencija pokriva širok spektar usluga: