Pak për ne

Ekipi ynë është formuar dhe trajnuar për të reaguar shpejt dhe siç duhet. Punonjësit e Balkanwide Assistance janë një ekip me përvojë, që është avantazhi ynë më i madh. Gjithmonë në shërbim të klientëve, ekipi ynë u përgjigjet në mënyrën më të saktë nevojave të tyre në shumë gjuhë.

Detyra jonë është të dëgjojmë klientët tanë në mënyrë që t’i ndihmojmë ata në mënyrën më të mirë të mundshme. Detyrimi ynë është që të ofrojmë ndihmë sa më shpejt në territorin e:

Serbia (me Kosovën), Kroacia, Sllovenia, Bosnja dhe Hercegovina, Maqedonia, Mali i Zi dhe Shqipëria.

Ne jemi gra dhe burra të moshave të ndryshme me përvoja të ndryshme personale që punojmë së bashku nën vlera të përbashkëta në mënyrë që të jemi në shërbim të klientëve tanë. Aftësitë tona teknike, aftësia, energjia, entuziazmi dhe pajtueshmëria jonë po na vendosin shpejt si një kompani serioze.

Kontakt

BWA France: 95300 Pontoise, Franca

BWA Slovenia: 8000 Novo Mesto, Sllovenia

Mund të na kontaktoni me telefon:
+381 11 715 79 50,
+381 63 317 734

Mund të na dërgoni edhe email:

[email protected]

Ju gjithmonë mund të na shkruani për më shumë informacion!